De voordelen van Amsterjan

Persoonlijk: Amsterjan is het meest persoonlijke rondleidingen- en evenementenbureau van Amsterdam, het bedrijf is namelijk een persoon , Jan Tervoort oftewel Amsterjan. Hij verzorgt het klantcontact,geeft advies, organiseert uw rondleiding of arrangement, regelt de administratieve afhandeling en is in de meeste gevallen uw gids of begeleider. De lijnen zijn kort en u wordt dus snel, correct en deskundig geholpen. Miscommunicatie, zoals dat zo mooi heet tegenwoordig, komt dus niet voor.

De beste prijs: Amsterjan heeft zijn kantoor aan huis in Amsterdam en heeft dus geen duur kantoor en andere vaste lasten die de prijs van uw rondleiding of arrangement beinvloeden. Dit merkt u onder aan de streep en in de kwaliteit van uw uitje daar Jan de bespaarde kosten gedeeltelijk weer extra investeert in de gidsen, restaurants en rederijen waarmee hij samenwerkt. Uiteraard beschikt Amsterjan over hetzelfde netwerk in Amsterdam en biedt hij dezelfde mogelijkheden als elk ander groot evenementenbureau.

Kwaliteit: Het succes van uw rondleiding of arrangement staat of valt met de kwaliteit van de gids, het restaurant of de boot waarmee u vaart. In 9 van de 10 gevallen is Amsterjan zelf uw gids of begeleider. Is dat niet het geval of bestaat de groep uit meer dan 20 personen dan werkt Amsterjan samen met een selecte groep van 15 Amsterdamse topgidsen die allen een uitgebreide kennis van de stad, haar geschiedenis en architectuur hebben. Daarnaast beschikken zij over levenservaring, kennis van de actualiteit, humor en hebben zij als gids hun eigen persoonlijke stijl net als Amsterjan dat heeft. Een veel gehoorde klacht bij rondleidingen " dat het alleen over geveltjes gaat" of studenten die voor 15 euro per uur op vaste plekken een ingestudeerde tekst opzeggen zult u bij Amsterjan nooit tegenkomen.Amsterjan betaalt de gidsen die voor hem werken hetzelfde bedrag als wat hij zelf vraagt als hij ingehuurd wordt en dat merkt u in het enthousiasme. De restaurants, café's en boten waarmee samengewerkt wordt zijn op dezelfde manier geselecterd op basis van kwaliteit, vriendelijkheid, gezelligheid en service.

Deskundig advies: U stelt samen met Amsterjan uw rondleiding of arrangement samen. Het grote voordeel is dat Amsterjan zelf gids is, de stad en haar mogelijkheden als zijn binnenzak kent. Uw uitje wordt precies op uw wensen afgestemd, dus u loopt nooit te ver of teveel en u komt in de restaurants en café's die passen bij uw wensen en budget.

Muziek: Amsterjan is de enige gids in Amsterdam die muziek speelt en liedjes zingt tijdens zijn rondleidingen of evenementen. Dat goede muziek sfeerverhogend werkt weten we allemaal en daar hoeven bij Amsterjan geen extra artiesten voor ingehuurd of hoge kosten voor gemaakt te worden. Uiteraard beschikt hij als Muzikant wel over de nodige contacten in het wereldje en kunnen er desgewenst, zangers, complete bands of acordeonnisten extra ingehuurd worden.

Flexibiliteit
: Omdat "de lijnen kort zijn" en Amsterjan in alle opzichten all-round is waar het Amsterdam betreft kunnen er op de dag van het arrangement zelfs nog zaken aangepast worden. Bovendien is Jan van mening dat regels er zijn voor de structuur en houvast en heeft u in het geval van onvoorziene complicaties te maken met een persoon die weet hoe het leven soms loopt in plaats van een bedrijf. De algemene voorwaarden van Amsterjan zijn te vinden onder de knop "prijzen".

Plezier: Amsterjan is uit liefde voor Amsterdam geboren en hij doet zijn rondleidingen naast zijn levensonderhoud vooral voor zijn plezier. Wat langer doorgaan als het kan, nieuwe route's buiten de begane paden, liedjes en gedichten, expirimenten zijn eerder regel dan regelmaat.