Amsterjan
Een Amsterdam experience

Diensten 

Rondleidingen: Een standaard wandeling door Amsterdam duurt 2 uur incl. een pauze en drankje in een café. Amsterjan doet rondleidingen door heel Amsterdam, iedere buurt en vrijwel ieder thema. Van de Jordaan tot Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord tot de Pijp. Van Joods Amsterdam tot Middeleeuws Amsterdam, de Gouden Eeuw tot Amsterdamse School.


Muzikale rondleidingen: Met deze wandeling brengt Amsterjan zijn gitaar mee en zingt hij onderweg en in de meestal 2 kroegen die aangedaan worden Amsterdamse liedjes. Uiteraard is de Jordaan de meest uitgelezen buurt om deze wandeling te doen maar de hele binnenstad en de Pijp (Hazes!) leent zich hiervoor 


Boottochten: Lekker varen door de Amsterdamse grachten in een mooie open sloep of een luxe salonboot met Amsterjan als gids en zanger aan boord. Onder het genot van een drankje of hapje uiteraard. Amsterjan werkt al 18 jaar met kleine rederijen en regelt de leukste bootjes.


Fietsen: Amsterdam is bij uitstek een stad voor fietstochten. Wil je wat minder bekende plekken buiten de binnenstad bezoeken? Dan gaan we lekker fietsen. Amsterjan regelt de fietshuur op een handige plak.


Musea: Amsterjan geeft rondleidingen voor groepen door alle grote musea van Amsterdam en het Rijksmuseum in het bijzonder. In 2014 schreef hij als historicus en gids voor het Rijksmuseum het rondleidingen boekje 'Ontdek Amsterdam met het Rijksmuseum'. 


Walking Dinner: Een drie-gangen diner in drie verschillenden Amsterdamse restaurants met tussen het voor-en hoofdgerecht en hoofd-en nagerecht een rondleiding naar het volgende restaurant. Amsterjan regelt voor u in overleg de restaurants op maat.


Arrangementen: